Gaseste 

Profilul companiei

Vaillant oferă clienţilor săi din întreaga lume sisteme ecologice de încălzire şi ventilaţie cu un consum redus de energie, bazate în mare parte pe surse de energie regenerabile.

Istoric

Existența companiei Vaillant pe piață a început în anul 1874 când aceasta a fost înfiinţată de Johann Vaillant în Remscheid, Germania. Încă de atunci, Vaillant a fost un lider de piaţă în domeniul tehnologiei instalaţiilor de încălzire şi ventilaţie.

Marcă

Într-o duminică de Paşte, în timp ce răsfoia o revistă, Johann Vaillant vede o poză cu un iepuraş care ieşea dintr-un ou - şi instantaneu decide că iepurele va fi imaginea brandului său. La fel ca şi compania însăşi, această marcă de produse comerciale a fost modernizată de mai multe ori de-a lungul anilor, în prezent fiind cel mai cunoscut logo din domeniul tehnologiei de încălzire din toată Europa.

Sustenabilitate

Principiile sociale şi ecologice reprezintă o parte integrantă a succesului antreprenorial continuu al Vaillant. Activităţile noastre sustenabile se bazează pe un program strategic şi pe mai multe domenii de interes.

Viziune

Vaillant Group oferă solutii de incalzire pentru orice camin.

Cercetare -Dezvoltare

Departament dedicat inovaţiilor

Cariere

Succesul unei companii este rezultatul succesului fiecarui angajat.

Sistemul de avertizare BKMS

Dacă observați încălcări ale legii aplicabile, Codul de conduită al Grupului Vaillant sau regulile și regulamentele interne, persoanele de contact relevante pot fi contactate de către toți angajații noștri, partenerii de afaceri și clienți.