Gaseste 

Istoric Vaillant

Istoria Vaillant a început în anul 1874, când compania a fost înfiinţată de Johann Vaillant în Remscheid, Germania. Încă de atunci, Vaillant a fost un lider de piaţă în domeniul tehnologiei instalaţiilor de încălzire şi ventilaţie.

Platforma MS Vaillant din cadrul Expoziţiei 2013 străbate Europa

Sub sloganul „Energia în mişcare”, Vaillant aduce tranziţia de energie la domiciliu începând din martie până în septembrie 2013. În peste 50 de oraşe europene, instalatorii şi consumatorii interesaţi vor putea vizita platforma de expoziţie lungă de 100 de metri pentru a afla care sunt metodele de reducere a consumului de energie cu ajutorul tehnologiei moderne a instalaţiilor de încălzire.

2012 Sistemul Hybrid combină tehnologia pompelor de căldură cu cea a cazanelor.

În august 2012, Vaillant începe să producă un nou sistem hibrid de pompe de căldură. Pompa de căldură compactă introduce energia regenerabilă în clădiri şi sisteme deja existente cu costuri reduse. Pompa de căldură funcţionează în combinaţie cu un cazan în condensaţie pentru o eficienţă energetică maximă. Pompa de căldură 3kW şi ecoTEC plus - o echipă imbatabilă.

2011 Control intuitiv al confortului -calorMATIC

Vaillant are o lungă tradiţie în producerea de cazane care sunt ușor de utilizat. Noua generaţie de automatizări, calorMATIC continuă această tradiţie indicând calea care trebuie urmată luând în considerare nevoile individuale ale consumatorilor. Cu ajutorul setărilor moderne şi intuitive, calorMATIC vă ajută să obţineţi temperatura dorită în încăpere. Rapid şi uşor, cu un buton de rotire & activare şi alte butoane standardizate. Personal şi intuitiv - calorMATIC controlul temperaturii încăperii.

2011 Staţie de cogenerare pentru căminul dumneavoastră

Sistemul ecoPOWER 1.0 micro-CHP oferă surse alternative de energie pentru fiecare cămin. Produce atât energie termică, cât şi electrică şi a fost conceput în mod exclusiv pentru case detaşate sau clădiri împărţite în două apartamente. Aşadar, Vaillant dezvoltă o tehnologie care lipsea de mult timp de pe piaţă. Sistemul inteligent, pre-definit, multilateral este ecologic şi extrem de eficient. Sistemul ecoPOWER 1.0 micro-CHP - pentru cămin şi familie

2010 zeoTHERM: mic, util, eficient

Cu ajutorul pompei de căldură zeoTHERM cu zeolit Vaillant stabileşte noi standarde. Pentru prima dată căminele pot utiliza acum proprietăţile naturale de încălzire ale zeolitului şi apei. Această revoluţie tehnologică este inedită pe piaţă: nu numai că pompa de căldură economiseşte energie, ci şi nivelul de emisii de CO2 este unul foarte scăzut. Economisind bani - şi protejând mediul.

2007 Premieră pe piaţa asiatică

Vaillant se dezvoltă, Asia evoluează. Combinarea celor două reprezintă o un pas important! Prin deschiderea unei fabrici în Wuxi, China, Vaillant poate opera acum şi pe piaţa asiatică şi din zona Pacificului.

2001 Un brand devine un Grup

Brandurile din cadrul noului Grup continuă să fie comercializate separat în diverse ţări din Europa. În vederea completării brandului Vaillant, compania achiziţionează şi alte branduri pentru a-şi putea extinde portofoliul de branduri şi pentru a întruni diverse cerinţe de pe piaţă.

1999 Aniversare - multe motive pentru a sărbători

Cu 40 de milioane de cazane vândute, Vaillant îşi serbează cea de-a 125-a aniversare şi primeşte Premiul de Calitate în Germania.

1997 Introducerea sistemelor termosolare

Prin introducerea sistemelor termosolare pentru apa caldă menajeră, Vaillant îşi extinde portofoliul de produse în domeniul energiei regenerabile. Un pas important pentru viitor.

1995 Dezvoltare şi producţie sub acelaşi acoperiş

Vaillant creează şi produce primul cazan mural şi îl lansează pe piaţă. Încă o dată, compania reuşeşte să se poziţioneze ca pioner în sectorul noilor tehnologii ecologice.

1991 Noul thermoblock creat special pentru a fi ecologic

Cu ajutorul noului thermoblock cu emisii reduse, Vaillant stabileşte standarde timpurii în ceea ce priveşte impactul asupra mediului. Cazanul este apreciat pentru nivelul redus al emisiilor. Succesul de care se bucură, dovedeşte că Vaillant se află pe drumul cel bun: filiale noi sunt deschise în Polonia, Republica Cehă. Ungaria şi Turcia.

1970 Vaillant călătoreşte prin lume

Cu filiale în Olanda, Austria, Belgia, Franţa, Marea Britanie şi Italia, Vaillant începe să se bucure de o popularitate tot mai mare la nivel internaţional garantând confort în interiorul caselor. Până în 1972, Vaillant vânduse deja opt milioane de unităţi.

1967 Sistemele de încălzire şi apă caldă combinate în mod inteligent

Vaillant reuşeşte să unească apa caldă şi căldura într-un singur cazan compact, mural "Combi-Geyser VCW 20". Cazanul îşi dovedeşte eficacitatea prin durata scurtă de încălzire şi prin posibilitatea reglării căldurii.

1961 Geyser de perete revoluţionează piaţa

Vaillant redefineşte ceea ce este posibil din punct de vedere tehnologic şi lansează pe piaţă inovatorul "Circo-Geyser MAG-C 20" de dimensiuni reduse - primul cazan mural din lume.

1924 Încălzire centrală - o invenţie marca Vaillant

Până la acel moment, camerele trebuiau încălzite în mod individual cu ajutorul sobelor sau şemineurilor. Cu ajutorul cazanului pentru încălzire centrală şi a sistemului adiţional, este acum posibilă încălzirea mai multor calorifere cu ajutorul unui distribuitor central. Vaillant uimește din nou cu invenţia sa.

1905 Următoarea idee genială creează spaţiu în baie

Vaillant este primul producător de încălzitoare de apă pentru baie, de perete, această invenţie creând mai mult spaţiu în baie.

1899 Un iepuraş devine imaginea brandului

Într-o duminică de Paşte, în timp ce răsfoia o revistă, Johann Vaillant vede o poză cu un iepuraş ce ieşea dintr-un ou - şi instantaneu decide că iepurele va fi imaginea mărcii sale. La fel ca şi compania însăşi, aceast marcă de produse comerciale a fost modernizată de mai multe ori de-a lungul anilor, în prezent fiind cel mai cunoscut logo din domeniul tehnologiei de încălzire din toată Europa.

1894 Prima invenţie originală

Prin intermediul încălzitorului de apă pentru baie cu „sistem închis”, Johann Vaillant revoluţionează piaţa pentru totdeauna. Pentru prima dată, apa este încălzită cu ajutorul flăcării de gaz furnizat printr-o conductă închisă - fără a intra în contact cu gaze nocive: o revoluţie în baie

1874 Capitolul introductiv al unei povești incredibile

Johann Vaillant, al zecelea copil în familia sa, îşi deschide propriul atelier pentru prelucrarea cuprului şi crearea de pompe, în 1874. Începutul unei extraordinare povești de succes.