Confort pentru casa mea - în orice loc din lume

Cum locul cel mai rece din Suedia a devenit locul cel mai confortabil

Departe, în zona de sus a Suediei, la 235 km nord de Cercul Arctic, se află satul Naimakka. Singurul locuitor al acestui sat este Åke, care are 80 de ani și răspunde de stația meteorologică din Naimakka. El a locuit aici toată viața. În prezent, abia dacă îl vizitează câte cineva. Nici nu-i de mirare, având în vedere că temperaturile pot să scadă până la −40°C. Dar într-o zi, lui Åke i-a venit ideea să atragă mai mulți vizitatori: avea să transforme Naimakka în locul cel mai confortabil din Suedia.

Căldura nu vine doar de la pompe, ci și de la prietenie. Vezi toate episoadele cu Åke și cel mai bun prieten al lui, renul Ole.

Pornește filmulețele

De ce îi place lui Åke pompa lui de căldură Vaillant:

Vezi pompe de căldură pentru casa ta

Pompele de căldură Vaillant oferă doar o tehnologie de înaltă calitate și sustenabilă, durabilă și cu necesități reduse de întreținere, ci şi conectivitate.

Ca urmare, partenerul tău de service Vaillant poate să monitorizeze, să analizeze și să întrețină sistemul pompei tale de căldură în orice moment. Defecțiunile la nivelul setărilor sistemului pot fi remediate la distanță, economisind timp și costuri.

Cum funcționează tehnologia pompei de căldură Vaillant

Tehnologia extrem de eficientă a pompei de căldură de la Vaillant funcționează pe baza principiului opus celui al unui frigider. În timp ce un frigider transferă căldură din interior către exterior, pompa de căldură extrage căldura din mediu și o transmite mai departe.

Pompele de căldură Vaillant folosesc 75% din căldura disponibilă pe care o depozitează natura în aer, în pământ sau în pânza freatică. Aflați mai multe despre această tehnologie inteligentă din clipul video.

Pompele de căldură Vaillant, special pentru nevoile tale

Oriunde ai locui, în orice tip de clădire - Vaillant are sistemul potrivit de pompe de căldură. Chiar și în Naimakka, un loc cu până la 200 de zile de iarnă și cu îngheț frecvent la sol, o pompă de căldură Vaillant folosește colectori din pământ pentru a transforma casa lui Åke într-un cămin confortabil.

Pe de altă parte, clienții noștri din sudul Spaniei au nevoie de această tehnologie de încălzit timp de numai câteva luni, în timpul iernii. Dar ei folosesc pompele de căldură și pentru a își răcori casa în timpul verii.

Detalii

La sud de Naimakka: alte proiecte de referință pentru pompele de căldură Vaillant

EnergyPlushouse, Bedburg

Această clădire eficientă din punct de vedere energetic este dotată cu energie solară gratuită și cu căldură ambientală pentru o eficiență pe termen lung, independent de combustibili fosili.

Fraunhofer inHaus, Duisburg

Studiază viitorul traiului în cea mai inovatoare clădire de locuințe din Germania.

Creșă de stat în San Sossio Baronia

Renovarea unei creșe pentru a reduce necesarul termic.

Rezidență pentru mai multe familii în Amelsbüren

Renovarea și transformarea unei proprietăți istorice pentru a crea locuințe moderne.

Găsește pompa de căldură care corespunde necesităților tale

Contactează un instalator din apropierea ta

Introdu codul tău poștal pentru a contacta cei mai apropiați tehnicieni. Programează online o întâlnire pentru consultații individuale.

Contactează-ne acum

Află despre pompele de căldură

Viitorul încălzirii și răcirii este aici: Află mai multe despre tehnologia unică și despre utilizările pompelor de căldură Vaillant fără emisii

Află mai multe

Găsește soluția perfectă pentru casa ta

Confortul începe chiar aici: Fie că îți modernizezi casa sau construiești una nouă, găsește pompa de încălzire ideală în câțiva pași simpli.

La verificare rapidă

Caracteristici tehnice pentru experți

Pentru instalatori, planificatori și arhitecți: informații elementare ușor de înțeles și informații profesionale generale despre tehnologia pompelor de căldură.

Loghează-te aici