Gaseste 
Gaseste un magazin

Green iQ - Scriem istorie inca din 1874

Traim intr-o lume in care sustenabilitatea si eficienta devin din ce in ce mai importante. De la primul pas in 1874, Vaillant si-a propus sa revolutioneze standardele de sisteme de incalzire pentru a fi cat mai aproape de utilizatori. Tocmai de aceea, acum suntem pregatiti sa marcam un nou moment istoric: Vaillant Green iQ. Echipamentele din aceasta gama pot reduce emisiile poluante si costurile de utilizare fara a renunta catusi de putin la confortul pe care ni-l dorim cu totii. Doar o gama restransa de produse intrunesc criteriile stricte ale conceptului Green iQ.

Este timpul potrivit. Este o noua etapa.

Inca din denumire “Green” (= natural, sustenabil) si “iQ” (coeficient de inteligenta) este evident obiectivul pe care ni l-am propus: sa setam calea inteligenta spre un viitor mai verde.

„Green”

„Green”

Cu precizie germana de fabricatie, progresiste si bazate pe o tehnologie sustenabila special dezvoltata, produsele Green iQ definesc noi standarde de calitate pentru sistemele de incalzire

 • Eficienta optima
 • Reciclabile
 • Consum redus de energie
 • Produse in Germania
 • Inalta calitate

„iQ”

Produsele Green iQ functioneaza cu cea mai mare efciienta energetica si combina obtinerea de caldura avand un impact minim asupra mediului cu sisteme de management la distanta inteligente. Operarea intuitiva si intr-o maniera acesibila de catre consumator este asiurata prin intermediul unei aplicatii mobile gratuite.

 • Tehnologie de operare si control inteligenta si prietenoasa
 • Compatibile WiFi/WLAN
 • Aplicatie mobila gratuita
 • Interfata universala pentru extindere ulterioara a sistemului de incalzire
 • Functionare intuitiva
 • Diagnosticare la distanta

Green iQ – conceptul pentru tehnologie sustenabila si conectivitate

In timp ce costurile energetice continua sa creasca odata cu rationalizarea resurselor naturale , iar schimbarile cimatice devin adevarate provocari, sistemele sustenabila de incalzire capata o importanta deosebita. Din ce in ce mai multe persoane isi doresc produse inteligente, sofisticate si prietenoase cu mediul.daca si dumneavoastra va doriti sa economisti energie fara a renunta la standardele de confort cu care sunteti obisnuit, aveti nevoie de solutii adecvate. Noul nostru concept Green iQ va ajuta sa identificati imediat care sunt aceste produse.

Cu Green iQ suntem un reper in domeniu

Prin conceptul revolutionar Green iQ, setam standarde exemplare in domeniul sistemelor de incalzire sustenabila

Green iQ este dezvoltat si monitorizat de experti

Doar produse testate dupa criterii specifice primesc marcajul Green iQ. Toate standardele de calitate aferente sunt in permanenta dezvoltate, iar complianta cu acestea este strict monitorizata. Acest lucru garanteaza ca produsele functioneaza i cel mai efciient mod cu utinta si combina caldura sustenabila cu controalele inteligente.