Gaseste 
Gaseste un magazin

30 de milioane de clienţi au un singur lucru în comun:

sentimentul plăcut de a face ceea ce este corect.

În 1874, Johann Vaillant şi-a fondat compania în micul oraş nemţesc Remscheid. Pe atunci, viziunea sa era să facă încălzirea apei accesibilă în fiecare gospodărie. Aproximativ 140 de ani mai târziu, compania sa are 30 de milioane de clienţi mulţumiţi, în peste 60 de ţări. Ascultaţi ce spun clienţii noştri din întreaga lume şi experimentaţi direct de la sursă ceea ce înseamnă cu adevărat „sentimentul plăcut de a face ceea ce este corect"!

În jurul lumii cu Vaillant Opiniile clienţilor (articole informative cu declaraţiile lor)Găsiţi sistemul dumneavoastră

Vaillant în întreaga lume

Opiniile clienţilor

Veţi vedea şi veţi auzi cu ce asociază clienţii şi angajaţii Vaillant, brandul Vaillant.

În cadrul a zece relatări unice, persoane din Belgia, China, Croaţia, Olanda, Italia şi Germania îşi împărtăşesc propria lor experienţă cu Vaillant.

Leen şi Koen Wildemeersch din Aalter, Belgia

"Tehnicianul nostru responsabil de instalaţii ne-a recomandat un produs cu eticheta Green iQ. După ce l-am comparat cu alte produse, ne-am dat seama că acesta întruneşte toate caracteristicile care sunt importante pentru noi. Este ecologic şi eficient, în plus, putem controla sistemul de încălzire cu ajutorul unei aplicaţii, chiar şi atunci când nu suntem acasă. Din ziua instalării, ne uităm unul la altul în fiecare zi şi ne simţim atât de fericiţi ştiind că sistemul de încălzire şi casa în care locuim se potrivesc perfect nevoilor noastre."

*Leen şi Koen Wildemeersch au instalat o pompă de căldură apă/ soluţie salină fexoTHERM, în combinaţie cu un rezervor geoSTOR de stocare a apei calde de 400 litri. În partea de sus se află sistemul de control multiMATIC 700, poarta de acces VR 900 şi aplicaţia multiMATIC. *

Descoperiţi mai multe detalii cu privire la experienţa lor cu produsele Vaillant!

Petar Jakić din Zagreb, Croaţia

"Când sunt plecat într-o călătorie de afaceri este foarte important pentru mine ca soţia şi copiii mei să aibă la dispoziţie tot ce au nevoie pentru a fi în siguranţă. Nu vreau să am nicio grijă. Am ales Vaillant pentru că este fiabil, de bună calitate şi lipsit de probleme, şi oferă întotdeauna ceea ce avem nevoie. "

*Petar Jakić şi familia sa au o centrală termică în condensaţie ecoTEC plus şi un sistem de control calorMATIC 370.

Jan van Marion din Oostvoorne, Olanda

"M-am născut în Oostvoorne şi încă locuiesc aici împreună cu familia mea. Am visat dintotdeauna să administrez un restaurant care să fie înconjurat de natură. Nu am putut rezista când am avut ocazia de a construi unul chiar aici. Conceptul de energie al clădirii a fost foarte important pentru noi. În cele din urmă, am găsit sistemul potrivit cu ajutorul unui instalator din satul nostru, care ne-a recomandat Vaillant. Avem acum un sistem care funcţionează perfect şi de care suntem mulţumiţi: este bun pentru mediu, bun pentru noi, şi nu în ultimul rând, este bun pentru longevitatea companiei noastre."

*Jan van Marion a instalat o pompă de căldură geoTHERM şi un rezervor de protecţie allSTOR cu panouri solare.

Valerio de Pretto din Veneţia, Italia

"În anii şaptezeci, majoritatea dispozitivelor de încălzire instalate în zona Veneţiei erau centrale termice Vaillant. Acest lucru s-a datorat unei conexiuni deficiente la reţeaua electrică. În prezent, această problemă nu mai există, ceea ce înseamnă că poate fi instalată orice marcă de încălzire dorită de clienţi. Însă, ei continuă să aleagă să instaleze produse Vaillant, deoarece acestea sunt fiabile şi de calitate foarte bună."

*Valerio de Pretto lucrează pentru Vaillant ca tehnician de service. Aflaţi mai multe despre Vaillant.

Kurt şi Lisa Zügner din Altusried, Germania

"Vaillant sparge toate barierele - au curajul să fie inovatori şi întotdeauna caută cea mai bună soluţie. Avem încredere în această ideologie. Am lucrat ca inginer în domeniul furnizării de tehnologii timp de 20 de ani şi am cunoscut firma Vaillant de tot atât timp. A fost un partener de încredere de-a lungul anilor."

*În casa lor, Kurt şi Lisa Zügner au instalat o celulă de combustie SOFC, împreună cu o centrală termică în condensaţie pe gaz.

Pan Desheng din Shanghai, China

"Familia reprezintă cel mai important lucru din viaţa mea. De aceea, casa noastră este mult mai importantă pentru mine decât maşina noastră. Acasă totul funcţionează foarte bine, motiv pentru care eu şi soţia mea suntem la fel de fericiţi împreună, ca în prima zi. Casa noastră este ca o insulă pentru noi. De ce am ales Vaillant? Într-o zi, am fost în vizită la prietenii noştri şi am constatat că în fiecare cameră a casei lor era surprinzător de cald, chiar şi în cele mai reci zile. Acelaşi prieten ne-a recomandat apoi sistemele de încălzire Vaillant."

*Pan Desheng este fericit că a urmat recomandarea unui prieten. Aveţi un prieten care are nevoie de o recomandare? Transmiteţi-ne adresa lui!

Daniel Klages din Solingen, Germania

"Atunci când planificam proiectul pentru far, era vital pentru noi să nu creăm ceva de fandoseală, cu un efect pe termen scurt, ci ceva important şi fiabil. În acelaşi timp, nu trebuia să arate doar ca ceva special din exterior. De aceea ne-am integrat în mod firesc viziunea noastră în fiecare aspect al clădirii. Până în ziua de azi, suntem convinşi că pompa noastră de căldură Vaillant - o parte importantă a conceptului - este cea mai bună soluţie pentru producerea de energie eficientă şi durabilă pentru far".

*Farul este încălzit cu o pompă de căldură apă/ soluţie salină geoTHERM . *

Lilia Scattolin din Spinea, Italia

"Nu ne place să risipim energia şi nici nu vrem să consumăm mai multe resurse limitate decât este necesar. Din aceste motive, folosim un sistem cu colectoare solare pentru a susţine producţia de apă caldă. Aceasta este o soluţie reală."

*Lilia Scattolin şi familia ei au decis să achiziţioneze solutie completa bazata pe energii regenerabile.

Tao Jun din Shanghai, China

"Am locuit în Germania timp de mai bine de zece ani, însă ne-am întors fiindcă Shanghai este casa noastră. În Germania ne-am îndrăgostit de o mulţime de lucruri, cum ar fi Bratwurst, pâine şi bere - şi, desigur, de munca conştiincioasă a inginerilor germani. De aceea, am instalat un produs Vaillant în casa noastră. Bucăţica noastră mică din Germania".

*Tao Jun şi soţia sa cred în calitatea nemţească. Însă de unde provine această calitate? Aruncaţi o privire la istoricul firmei Vaillant şi la planurile Vaillant pentru viitor!

Dirk van Stappen din Vianen, Olanda

"M-am mutat în casa aceasta acum 30 de ani. La acel moment, proprietarul clădirii a ales un sistem de încălzire Vaillant. Centrala termică a făcut o treabă bună timp de 30 de ani şi niciodată nu am avut nicio problema cu ea. De aceea, nu există nicio îndoială că aş alege din nou o centrală termică Vaillant. "

*Dirk van Stappen şi-a modernizat casa cu o centrală termică ecoTEC plus nou-nouţă, extrem de eficientă, de la Vaillant.