Gaseste 
Gaseste un magazin

Timpul pentru a alege o pompă de căldură nu a fost niciodată mai bun!

Investiția într-o pompă de căldură rezistentă la viitor îți aduce două mari beneficii!

Pentru climă și mai ales pentru dumneavoastră: obțineți o pompă de căldură nouă, eficientă din punct de vedere al costurilor. Deci, de ce să aștepți?

În plus, noua dumneavoastră pompă de căldură reduce atât emisiile de CO2, cât și costurile cu energia. Folosește până la 75% din energie direct din mediu. Aceasta este cea mai bună oportunitate de a aduce o mare contribuție la protecția climei. Și este timpul să facem o schimbare: în prezent, încălzirea și alimentarea cu apă caldă au un impact mare asupra climei.

Distribuția actuală a emisiilor de CO2 în Germania*

Iată cea mai bună șansă pentru tine de a face ceva pentru climă. În prezent, încălzirea și apa caldă generează cea mai mare pondere a emisiilor de CO2 pe gospodărie.

* Sursa: Umweltbundesamt (consumul de resurse naturale pe cap de locuitor) 02/2018

O decizie sustenabilă: pompele de căldură

Asigurând emisii reduse de CO2, pompele de căldură aduc o contribuție majoră la protecția climei.

Cu o pompă de căldură, economisiți costurile de încălzire generând gratuit până la 75% din energia necesară - direct din aer, apă sau sol.

Energia nelimitată din mediul înconjurător te face independent - utilizarea durabilă a electricității autogenerate printr-un upgrade cu fotovoltaic și mai mult.

Să găsim împreună cea mai potrivită pompă de căldură!

Contactați gratuit specialiștii noștri!

Date de contact

Sistemul a întâmpinat o eroare: Vă rugăm încercați mai târziu.

Indiferent dacă ați decis deja sau aveți întrebări suplimentare: suntem bucuroși să vă ajutăm.

Pur și simplu introduceți informațiile de bază, iar specialiștii noștri vă vor suna înapoi în 24 de ore pentru a vă oferi sfaturi.

De ce nu merită să mai aștepți:

Puteți aduce o contribuție remarcabilă la protecția climei și acționa responsabil pentru viitor - de exemplu, alegând o soluție de încălzire durabilă în noua dumneavoastră casă sau pentru modernizarea celei existente. Aflați mai multe în videoclip!

Totul despre pompele de căldură

Sunt eficiente din punct de vedere al costurilor, ecologice și rezistente. Aici veți găsi informații suplimentare despre cel mai sustenabil sistem de încălzire: pompele de căldură.

Totul despre pompele de căldură

Funcționalitate, durabilitate, costuri - am adunat pentru dumneavoastră toate informațiile importante și interesante despre pompele de căldură.

Descoperă pompele de căldură

Modernizare

Alegerea perfectă pentru proiectul dumneavoastră de modernizare: trecerea la tehnologia pompelor de căldură merită atât pentru budget, cât și pentru climă.

Construcții noi

S-ar putea spune: o casă nouă pentru tine, o șansă nouă pentru climă. Datorită funcționării ecologice, pompele de căldură au devenit pe bună dreptate standardul în ceea ce privește construcțiile noi.