Gaseste 
Gaseste un magazin

Sugestii și reclamaţii

Mai aproape de tine!

Ne dorim să vă oferim produse şi servicii de cea mai bună calitate. Dar lucrurile pot să nu meargă întotdeauna bine, fie că este vorba despre un produs sau despre un serviciu oferit de noi sau partenerii noştri. Dacă se întamplă asta, avem nevoie să ştim despre ele pentru a le putea îndrepta.

Sugestiile utilizatorilor oferă o mare oportunitate de a ne învaţa slăbiciunile pentru a ne îmbunătăţi performanţele, căci scopul nostru este de a avea clienţi mulţumiţi de produse şi satisfăcuţi de serviciile noastre.

Dorinţele şi nevoile clienţilor noştri sunt foarte importante pentru noi. Dacă aveţi nemulţumiri, nu ezitaţi să ni le împărtăşiţi. Vă aşteptăm reclamaţiile sau sugestiile la următorul link, iar noi vă promitem că le rezolvăm în cel mai scurt timp posibil.

Sugestii şi reclamaţii

Vă vom trata cerinţele cu maximum de seriozitate şi confidenţialitate şi vom încercă să facem totul pentru ca dumneavoastra sa redeveniti un client mulţumit. O mai bună înţelegere a nevoilor dumneavoastră înseamnă produse şi servicii adaptate acestor nevoi, căci ne dorim că în familia Vaillant toţi clienţii noştri să fie satisfăcuţi.