Cum funcționează diferite tehnologii

Aflati cum functioneaza diferitele tehnologii foliste la produsele Vaillant, astfel incat sa puteti lua decizia potrivita in ceea ce priveste sistemul de incalzire.

Centrale termice cu condensare

Tehnologia de condensare cu gaz este cea mai comună, fiabilă și mai ușoară tehnologie disponibilă. Funcționează pentru aproape fiecare gospodărie. Aflați mai multe despre ce trebuie să luați în considerare și ce avantaje veți avea atunci când decideți un cazan pe gaz.

Centrale termice de pardoseala

Gama de produse perfect adaptata locuintelor multifamiliale pentru economii considerabile de energie.

Pompe de caldura

Tehnologia avansată de pompă de căldură utilizează caldura gratuită a naturii din împrejurimile dvs., făcându-vă independent de petrol și gaze. Aflați cum funcționează pompele de căldură, ce ar trebui să luați în considerare atunci când instalați una și cum puteți genera cele mai bune economii.

Automatizari

Dacă aveți nevoie de confort, comoditate și eficiență energetică, aveți nevoie de un control corespunzător de încălzire. Tehnologia de control inteligent garantează cea mai bună utilizare posibilă a energiei și un nivel ridicat de confort.

Boilere

Cilindrul potrivit asigură că apa caldă este întotdeauna disponibilă pentru un confort maxim, indiferent dacă este vorba despre apă de proces sau încălzire, sau ambele în același timp. De asemenea, puteți combina eficient sursele de căldură, de exemplu, cazanele cu gaz cu energie solară.

Sisteme solare

Sistemul solar Vaillant asigura confortul apei calde, ajuta la reducerea costurilor cu energia, adauga valoare la proprietate, respecte mediul inconjurator prin reducerea emisiilor de CO2.