Gaseste 
Gaseste un magazin

Găsiți sistemul de încălzire potrivit

Ghidurile noastre vă ajută să identificați soluția perfectă pentru proiectul dumneavoastră și să găsiți informații suplimentare despre locul în care puteți primi sprijin atunci când vă planificați noul sistem de încălzire sau răcire.

Cazanele în condensație

Tehnologia modernă de condensare a gazelor utilizează energia termică suplimentară conţinută în gazele de ardere. Cazanele în condensație prezintă o şi mai mare eficienţă, cu emisii reduse comparativ cu aparatele de încălzire convenţionale. Tehnologia de condensare este ideală pentru încălzirea localurilor şi pentru încălzirea apei.

Termostate / Automatizări

Dacă aveți nevoie de confort, convenabilitate și eficiență energetică, atunci aveți nevoie de un control adecvat al încălzirii. Tehnologia inteligentă de control garantează cea mai bună utilizare energetică posibilă precum și un nivel ridicat de confort.

Pompe de căldură aer/apă

Pompele de căldură aer/apă extrag energia termică din aerul ambiental. Absorb aerul exterior și cu ajutorul compresiei pun la dispoziție căldura în aer în scopuri de încălzire. După utilizare, aerul răcit este evacuat înapoi în mediul exterior. Pompele termice aer/apă funcționează eficient cu un aer extern la o temperatură joasă de la -20 °C.

Pompe de căldură sol/apă

Pompe de căldură sol/apă extrag energia termică din sol