Gaseste 
Gaseste un magazin

Cum funcționează diferite tehnologii

Aflați cum funcționează diferitele tehnologii folosite la produsele Vaillant, astfel incât să puteți lua decizia potrivită în ceea ce privește sistemul de încălzire.

Centrale termice cu condensare

Tehnologia condensării pe gaz este cea mai comună, fiabilă și mai ușoară tehnologie disponibilă. Funcționează pentru aproape fiecare gospodărie. Aflați mai multe despre ce trebuie să luați în considerare și ce avantaje veți avea atunci când decideți să treceți la o centrală cu condensare pe gaz.

Centrale termice de pardoseala

Gama de produse perfect adaptata locuintelor multifamiliale pentru economii considerabile de energie.

Pompe de caldura

Tehnologia avansată de pompă de căldură utilizează caldura gratuită a naturii din împrejurimile dvs., făcându-vă independent de petrol și gaze. Aflați cum funcționează pompele de căldură, ce ar trebui să luați în considerare atunci când instalați una și cum puteți genera cele mai bune economii.

Automatizari

Dacă aveți nevoie de confort, comoditate și eficiență energetică, aveți nevoie de un control corespunzător de încălzire. Tehnologia de control inteligent garantează cea mai bună utilizare posibilă a energiei și un nivel ridicat de confort.

Apă caldă la cerere cu uniSTOR

Când aveţi nevoie de mai multă apă caldă pentru dumneavoastră şi familia dumneavoastră şi vreţi să o obţineţi instant în momentul în care deschideţi robinetul.

Vă recomandăm: boilerul uniSTOR.

Sisteme solare

Sistemul solar Vaillant asigura confortul apei calde, ajuta la reducerea costurilor cu energia, adauga valoare la proprietate, respecte mediul inconjurator prin reducerea emisiilor de CO2.