Gaseste 
Gaseste un magazin

Găsiți sistemul de încălzire potrivit

Ghidurile noastre vă ajută să identificați soluția perfectă pentru proiectul dumneavoastră și să găsiți informații suplimentare despre locul în care puteți primi sprijin atunci când vă planificați noul sistem de încălzire sau răcire.

Modernizare

Modernizarea este importantă atât pentru dumneavoastră, cât și pentru mediu. Nu numai că puteți maximiza eficiența și, prin urmare, reduceți costurile de încălzire cu până la 30% - alegând cele mai noi tehnologii, creșteți economiile de energie și confortul individual în același timp.

Construcții noi

Dacă aveți nevoie de încălzire eficientă și fiabilă, tehnologia de condensare pe gaz este întotdeauna o alegere bună. Vă puteți conecta în mod convenabil la rețeaua de gaz existentă și - în combinație cu energiile regenerabile - puteți genera și mai multe economii.

Înlocuire

Înlocuirea centralei vechi este o investiție relativ mică, care se va amortiza de-a lungul anilor. Pentru că, datorită celei mai noi tehnologii, centralele noastre funcționează mai eficient și reduc costurile de încălzire cu până la 30%.