Gaseste 
Gaseste un magazin

Găsiți sistemul de încălzire potrivit

Ghidurile noastre vă ajută să identificați soluția perfectă pentru proiectul dumneavoastră și să găsiți informații suplimentare despre locul în care puteți primi sprijin atunci când vă planificați noul sistem de încălzire sau răcire.

Sfaturi privind înlocuirea centralei

Sistemul dvs. de încălzire eșuează, produce sunete neobișnuite sau apa de la duș nu este caldă constant? Sau poate că facturile la energie vă fac tot mai multe probleme de fiecare dată când vă uitați la ele. Tehnologia noastră eficientă cu condensare vă poate ajuta să economisiți continuu până la 30% energie și la fel în cazul costurilor. În plus oferă confortul maxim pentru casa dvs.

Sfaturi pentru modernizarea

Dispuneţi de mai multe opţiuni în ceea ce priveşte înlocuirea sitemelor de încălzire vechi. Puteţi actualiza tehnologia deja existentă mărind eficienţa. Puteţi deveni mai puţin afectaţi de creşterea costurilor la energie prin trecerea treptată sau completă la energia regenerabilă. Vă putem arăta ce anume trebuie să căutaţi atunci când vă înlocuiţi vechiul sistem de încălzire pentru ca investiţia să se amortizeze pe deplin.