Browserul dvs. este învechit

Nu acceptăm browserul dvs. învechit. Actualizați-vă browserul sau comutați la alt browser pentru o experiență mai bună.

Lucrul la Vaillant.

Afacere locală, activitate globală.

Alături de alte șapte mărci, Vaillant face parte din Grupul Vaillant, o companie de familie și unul dintre liderii mondiali de piață și tehnologie în domeniile încălzirii, ventilației și aerului condiționat. Tehnologiile noastre extrem de eficiente și ecologice ajută la conservarea resurselor și la reducerea emisiilor de CO₂.

Scopul nostru comun - un viitor eficient și durabil.

Pentru a ne atinge obiectivele, căutăm cei mai buni angajați. De peste 150 de ani, afacerea noastră de familie s-a concentrat pe dezvoltarea companiei pe termen lung, pentru o creștere durabilă și profitabilă. Alăturați-vă nouă în eforturile noastre și faceți o carieră din asta. Deveniți motorii tranziției energetice.

Vizitați noul nostru portal de locuri de muncă.

Să lucrezi la Vaillant...

Grupul Vaillant a lansat noua campanie de employer branding: „Working at Vaillant Group – taking care of a better climate”. Filmul nostru arată pasiunea pentru munca pe care o facem alături de 14.000 de colegi cu peste 50 de naționalități, în toată lumea, în locații deosebit de atractive.

Împreună contribuim la realizarea viziunii noastre „Taking care of a better climate. Inside each home and the world around it.” - cu idei mari și gesturi mici, cum ar fi dezvoltarea celei mai eficiente pompe de căldură de pe piață, până la evitarea paharelor de cafea din plastic. Ambele contează, ambele ne reprezintă!

Te așteptăm în echipa Vaillant!