Browserul dvs. este învechit

Nu acceptăm browserul dvs. învechit. Actualizați-vă browserul sau comutați la alt browser pentru o experiență mai bună.

Inovație sustenabilă.

De la înființarea noastră în 1874, am fost animați de o pasiune pentru tehnologii, sisteme și servicii inovatoare, fiabile și foarte eficiente. Produse care impresionează prin calitatea lor și care, prin orientarea lor consecventă către energiile regenerabile, aduc o contribuție importantă la protecția climei.
Sustenabilitate
Imagine HP

Pompe de căldură: energie regenerabilă din aer, apă sau sol.

Pompele de căldură utilizează direct căldura mediului înconjurător pentru încălzire - o resursă care este disponibilă în orice moment în aer, în apele subterane și în sol. Pe lângă căldura ambientală, este necesară și energia electrică. Dacă este vorba de electricitate verde de la un sistem fotovoltaic, atunci generarea de căldură funcționează fără utilizarea de combustibili fosili, fără emisii și aproape neutră din punct de vedere climatic.

La Vaillant, folosim o alternativă foarte ecologică la agenții frigorifici tradiționali în pompele noastre de căldură. În aroTHERM plus folosim pentru prima dată refrigerantul natural R290. Ceea ce este deosebit la R290 este potențialul extrem de scăzut de încălzire globală. Acest agent frigorific permite, de asemenea, ca aroTHERM plus să funcționeze cu temperaturi de tur mai ridicate. Acest lucru înseamnă că pompa de căldură poate fi utilizată și pentru proprietățile existente.

Aflați mai multe

WHB în pivniță

Pe drumul spre gazul verde: utilizarea hidrogenului.

Multe sisteme de încălzire din Europa nu sunt suficient de eficiente. Mai este încă un drum lung de parcurs până când vom putea apela doar la sisteme fără CO₂ pentru producerea de căldură. Trecerea de la o centrală convențională la o centrală cu condensare duce la economie de energie de aproximativ 30%. Iar modernizarea vechilor sisteme pe gaz cu o tehnologie cu condensare mai eficientă ajută, de asemenea, clima - pentru că fiecare înlocuire contează!

Infrastructura de gaz va fi importantă și pentru protecția climei pe termen mediu și lung. Aceasta devine deosebit de interesantă atunci când se adaugă hidrogenul ca așa-numit gaz verde. Am reușit să testăm cu succes în laboratoarele noastre adaosuri de până la 30% - această proporție va crește și mai mult în viitor. În acest fel, putem oferi clienților noștri confortul cu care sunt obișnuiți, într-un mod sustenabil.

Aflați mai mult

Control

Sisteme în rețea: Economie de energie și mod de viață inteligent.

Pe lângă utilizarea tehnologiilor de economisire a energiei, locuințele noastre dispun de un potențial suplimentar de economisire a energiei pe care toată lumea îl poate exploata: consumul optimizat prin intermediul unor sisteme coordonate și conectate în rețea în mod inteligent. Pentru că, de multe ori, sistemul de încălzire nu este optimizat în funcție de nevoile utilizatorului. Datorită controlului simplu și intuitiv, de exemplu, prin intermediul unei aplicații, se pot face setări în orice moment și din orice loc și, astfel, încălzirea devine mai eficientă. Ceea ce sună ca un vis al viitorului este deja posibil astăzi.

Există, de asemenea, multe avantaje pentru partenerul autorizat: Acesta pot accesa de la distanță sistemul și nu mai trebuie să fie la fața locului pentru a analiza datele dispozitivului. Susținem industria specializată cu o gamă largă de servicii și produse pentru analiza și întreținerea predictivă la distanță. În viitor, vom permite servicii și mai bune cu sisteme din ce în ce mai inteligente.

Aflați mai mult

Cel mai modern centru de dezvoltare din industrie.

Regruparea tuturor activităților de dezvoltare în noul centru tehnologic Johann Vaillant din Remscheid. Accelerarea ciclurilor de inovare prin distanțe scurte, echipe interdisciplinare și comunicare eficientă. Centru de testare cu peste 230 de standuri de testare - dintre care 40 numai pentru pompe de căldură.

Sustenabilitate bine ancorată.

Pentru a nu pierde din vedere accentul pus pe sustenabilitate în procesul de dezvoltare a produselor, cele 6 Reguli Verzi elaborate de Vaillant fac parte integrantă din procesul nostru de cercetare și dezvoltare. Acestea grupează cerințele interne și externe ale produselor, inclusiv eficiența energetică și longevitatea, și sunt sintetizate sistematic într-un raport 6 Green Rules. În acest fel, ele acționează ca un ghid pentru sustenabilitate în dezvoltarea produselor noastre și o garantează încă de la primul pas.

Sunteți interesat de informații suplimentare despre cele 6 reguli verzi? Atunci le veți găsi aici.

Susținem produsele durabile și eficiente din punct de vedere energetic, inovația, protecția resurselor și tehnologiile cu emisii reduse.

Garantăm produse durabile și robuste, folosind materiale de înaltă calitate. Grija și precizia sunt imaginea noastră pentru a atinge standardele înalte de calitate.

O selecție responsabilă a materialelor și a furnizorilor, precum și o producție și o logistică prietenoase cu mediul sunt principalele noastre obiective.

Ne bazăm pe o calitate excelentă a serviciilor în faza de utilizare a produselor noastre. Garantăm o disponibilitate ridicată a pieselor de schimb și opțiuni de reparații foarte bune.

Reprezentăm produse inteligente și ușor de înțeles, care sunt ușor de instalat și de utilizat.

Ne-am angajat să conservăm resursele naturale și să eliminăm produsele în mod ecologic. Obiectivul este un nivel ridicat de reciclabilitate și cicluri închise de materiale.