Browserul dvs. este învechit

Nu acceptăm browserul dvs. învechit. Actualizați-vă browserul sau comutați la alt browser pentru o experiență mai bună.

Noua ta casă: planificată la perfecție.

instalator care vizitează o construcție nouă

Locuințe nou construite Încălzire adaptată la noua dumneavoastră casă.

Construirea unei case este pe cât de personală, pe atât de provocatoare, deoarece majoritatea proprietarilor au puține sau deloc cunoștințe prealabile în domeniu. Și cum ar putea, când de obicei este vorba de un proiect unic în viață? O abordare sigură este să vă percepeți noua construcție ca pe un sistem holistic - cu o soluție de încălzire rezistentă la viitor ca element cheie. Pe această pagină veți găsi informații utile pentru a vă ajuta să vă planificați cu succes noua locuință încă de la început.

O alegere personală Noua ta casă. Noua ta încălzire.

La fel ca în multe alte lucruri, valorile interioare sunt secretul unei fericiri durabile și în noua ta casă. Deoarece încălzirea afectează toate zonele acesteia, trebuie să o alegeți cu atenție în funcție de condițiile de proprietate și de construcție, precum și de cerințele dumneavoastră personale. Dar acest lucru este mai ușor de spus decât de făcut, ținând cont de gama vastă de opțiuni posibile:

 • Aveți ca prioritate cheltuieli inițiale mai mici sau costuri de operare reduse și durabilitate?
 • Care sunt avantajele și dezavantajele diferitelor tehnologii și ale opțiunilor de cmbinare a acestora?
 • Care este cea mai bună soluție , având în vedere că legislația, prețurile energiei și sursele de energie sunt în schimbare?
 • Ce ziceți de producția suplimentară de energie electrică cu ajutorul energiei fotovoltaice?
 • Și cum limitează alegerile sau favorizează anumite soluții condițiile de proprietate și de construcție ?

În ceea ce privește confortul, flexibilitatea, siguranța viitorului și eficiența, tehnologiile inovatoare de încălzire sunt de neegalat - dar au costuri inițiale mai mari. Pe de altă parte, tehnologia cu condensare pe gaz este inițial mai eficientă din punct de vedere al costurilor și poate fi modernizată ulterior pentru a îndeplini standardele legale și pentru a se potrivi cu preferințele dumneavoastră personale.

Pentru ca noua dvs. casă să vă satisfacă așteptările în toate privințele, este esențial să găsiți de la bun început un răspuns precis la aceste întrebări și la multe altele. Și tocmai de aceea suntem aici pentru a vă ajuta!

Intenționați să vă modernizați sistemul de încălzire, în loc să construiți unul nou?

Reglementări legale Pompe de căldură: Potrivirea perfectă pentru construcțiile noi.

Pompele de căldură reprezintă noul standard, deoarece utilizează căldura ecologică gratuită din aer, sol sau apă subterană. Dar această tehnologie nu este benefică doar pentru mediu, ci și pentru dumneavoastră: Fără a mai fi nevoie de combustibili fosili, grijile legate de aprovizionarea cu energie și de prețurile viitoare devin o problemă de domeniul trecutului.

Dacă o pompă de căldură aer-apă, sol-apă sau apă-apă se potrivește cel mai bine pentru noua dvs. construcție depinde, printre altele, de proprietatea pe care construiți. Aflați ce altceva influențează alegerea dvs. și cum funcționează tehnologia în ghidul nostru despre pompele de căldură .

Beneficiile pompei de căldură Avantajele pe care le obțineți cu tehnologia pompelor de căldură.

 • Confort durabil

  Bucurați-vă de zero emisii, costuri de funcționare reduse, confort sporit și mai multă independență față de combustibilii fosili atunci când vă încălziți cu o pompă de căldură în noua dvs. construcție.
 • Funcționare silențioasă

  Fiind printre cele mai silențioase modele de pe piață, zgomotul de funcționare al pompelor noastre de căldură este la un nivel minim. Prin urmare, acestea pot fi instalate chiar și în zonele rezidențiale cu densitate mare de construcții.
 • Răcire opțională

  Dacă sistemul dvs. de încălzire este proiectat corespunzător, pompele noastre de căldură pot chiar să vă răcească locuința: cu până la 3° C atunci când se inversează ciclul de refrigerare în timpul lunilor fierbinți de vară.
 • Obținerea de subvenții

  Soluțiile de încălzire ecologică sunt finanțate de guvern: Cu cât sistemul dumneavoastră de încălzire este mai sustenabil, cu atât mai multe subvenții sunt eligibile.

Factori de luat în considerare Planificați-vă construcția în mod eficient.

Proprietatea, planul și clădirea - acești trei factori descriu ce trebuie să luați în considerare atunci când faceți primii pași în planificarea unei construcții noi. Aceștia ar trebui să fie întotdeauna puși în context, deoarece se influențează reciproc, precum și alegerea ideală a sistemului de încălzire. Prin urmare, să percepeți noua dvs. construcție ca pe un sistem holistic este vital pentru o luare de decizii corespunzătoare.

 • Proprietatea
  Atunci când se construiește pe un versant, ar putea fi necesar o cameră la subsol. Aici puteți depozita întregul sistem de încălzire și aparatele electrocasnice la adăpostul vederii. Oferă, de asemenea, spațiu pentru amenajarea unui birou suplimentar sau a unei camere de hobby, dacă există o incidență suficientă a luminii. Pe un teren plat sau dacă intensitatea luminoasă într-un subsol ar fi prea mică pentru o utilizare ulterioară, o placă de bază mult mai ieftină este de obicei suficientă ca fundație - și permite un garaj mai mare pentru a găzdui sistemul dvs. de încălzire .
 • Plan de etaj
  A face fără subsol înseamnă să adăugați o cameră de utilitate la planul de etaj - cu dimensionarea care corespunde dimensiunii sistemului dvs. de încălzire și a aparatelor electrocasnice. De exemplu, dacă vă decideți să optați pentru o pompă de căldură cu ventilație integrată și stocare de apă caldă, acest lucru necesită mai puțin spațiu decât instalarea fiecărui aparat separat.
 • Clădirea
  Al treilea punct de plecare este calitatea energetică: Cu cât se pierde mai puțină căldură prin clădire, adică prin fundație, fațadă, ferestre și acoperiș, cu atât mai eficientă din punct de vedere energetic este o construcție nouă. Cerințele minime sunt stabilite prin lege și includ cota de energie regenerabilă pentru alimentarea unei locuințe. Deși măsurile de eficiență energetică adaugă costuri de construcție la început, cu cât luați mai multe, cu atât mai mult se amortizează: în economii de energie, subvenții și emisii minime de dioxid de carbon. Obțineți sfaturi de la experții noștri

Avantajele schimbării cu un nou sistem de condensare pe gaz Sisteme de condensare a gazelor: Economii de costuri.

Dacă alegerea unui sistem de încălzire se bazează în principal pe costurile de achiziție, centralele cu condensare pe gaz pot fi o opțiune potrivită - cu condiția ca noua dvs. construcție să aibă un racord la gaz. Aparatele compacte sunt dovedite de zeci de ani, se potrivesc aproape peste tot și oferă mai multe avantaje:

 • Foarte puțin spațiu

  Aparate mici și eficiente.
 • Un singur aparat pentru toate

  Încălzire și apă caldă de la un singur aparat.
 • Menținerea costurilor la un nivel scăzut

  Achiziția implică costuri de achiziție reduse.
 • În conformitate cu reglementările guvernamentale

  Utilizarea unor sisteme de încălzire de încredere.
 • Subvenții

  Subvenții pentru combinații cu surse regenerabile de energie.
 • Utilizarea hidrogenului

  Noile modele Vaillant pot funcționa cu 20% hidrogen.