Browserul dvs. este învechit

Nu acceptăm browserul dvs. învechit. Actualizați-vă browserul sau comutați la alt browser pentru o experiență mai bună.

Cum să achiziționați noul sistem de încălzire.

Pentru a ne asigura că fiecare sistem de încălzire Vaillant este instalat la cele mai înalte standarde de siguranță și eficiență, produsele noastre se comercializează prin intermediul unei rețele de parteneri autorizați. Avem parteneri calificați în întreaga țară, astfel încât găsirea sistemului de încălzire și a instalatorilor autorizați nu a fost niciodată mai ușoară.

La fel de ușor ca 1,2,3

 1. Bărbat care caută un sistem de încălzire pe un site web
 2. Instalatorul stă în mașină
 3. Instalatorul consiliază clienții finali
 1. 1

  Găsiți sistemul de încălzire perfect

  La Vaillant, producem diferite tipuri de sisteme de încălzire: centrale pe gaz, pompe de căldură, sisteme solare și multe altele. Produsele noastre se potrivesc unei game largi de case și spații de locuit.

  Dacă vă gândiți să vă înlocuiți sistemul de încălzire, trebuie să țineți cont de dimensiunea casei, de buget și de cerințele dumneavoastră în materie de încălzire și apă caldă. Având la dispoziție garanții de până la 10 ani, puteți fi siguri că produsele noastre oferă cele mai înalte niveluri de calitate, fiabilitate și performanță.

  Consultați gama noastră completă de produse și alegeți un sistem de încălzire care să se potrivească cerințelor dumneavoastră de încălzire și apă caldă.

 2. 2

  Găsiți partenerul local

  După ce ați găsit sistemul de încălzire potrivit, va trebui să găsiți un partener local acreditat pentru o ofertă. Consultați lista de parteneri pentru a-l găsi pe cel potrivit.

  Partenerii noștri vă pot oferi consiliere de specialitate cu privire la cea mai bună soluție pentru cerințele dumneavoastră de încălzire și apă caldă. Pentru a găsi partenerul local din București și Ilfov accesați Produse Vaillant în București și Ilfov, pentru celelalte județe accesați Produse Vaillant în România.

 3. 3

  Contactați-ne

  După ce ați găsit sistemul de încălzire și un partener local, va trebui să trimiteți o cerere de informații. Partenerii noștri vă vor contacta pentru a vă oferi o ofertă fără obligații, pentru sistemul de încălzire și instalare.

  De asemenea, vor putea pune orice întrebări suplimentare pe care le-ar putea avea cu privire la plasament sau acces etc. Puteți aranja o dată de montare convenabilă, direct cu instalatorul dumneavoastră.

Suntem bucuroși să vă ajutăm să găsiți sistemul de încălzire perfect pentru dumneavoastră.

Informații relevante Tot ce trebuie să știți despre noul dumneavoastră sistem de încălzire.

Înainte de a achiziționa un nou sistem de încălzire, este important să aveți toate informațiile relevante și să înțelegeți ce produs vă va satisface nevoile.

Înlocuirea sau modernizarea poate fi o investiție costisitoare, având în vedere costul inițial al sistemului de încălzire și taxele de instalare. Cu toate acestea, modernizarea și înlocuirea sistemului de încălzire prezintă multiple beneficii.

Sistemele de încălzire noi sunt adesea mai eficiente din punct de vedere energetic, ceea ce înseamnă că, deși înlocuirea poate fi costisitoare, poate duce, de asemenea, la economii la facturile de energie. Împreună cu un sistem de încălzire și controler sau un termostat Vaillant, puteți face economii și mai mari la facturile dumneavoastră.

Dacă aveți un sistem de încălzire vechi, probabil că acesta se încadrează într-o clasă de eficiență energetică scăzută. Înlocuirea sistemului dvs. de încălzire existent cu unul nou cu categoria ErP "A" va crește eficiența energetică a acestuia, economisind bani și aducând o contribuție pozitivă la climă.

Economiile vor depinde de mărimea și tipul de casă, precum și de nivelul actual de eficiență energetică a casei dumneavoastră. Cu cât locuința dumneavoastră este mai bine izolată, cu atât mai puțină energie trebuie să folosească sistemul de încălzire pentru a menține temperatura potrivită pentru dumneavoastră. Aflați mai multe despre sfaturi de încălzire și despre cum să reduceți facturile lunare la energie.