Browserul dvs. este învechit

Nu acceptăm browserul dvs. învechit. Actualizați-vă browserul sau comutați la alt browser pentru o experiență mai bună.

E timpul să ne luăm rămas bun: Când trebuie să găsiți un înlocuitor pentru sistemul de încălzire.

Persoana care gândește

Motive pentru a înlocui un centrală pe gaz Când ar trebui să înlocuiți centrala pe gaz?

Ați început să observați că sistemul dvs. de încălzire nu mai funcționează la capacitate maximă? Poate că se întrerupe din când în când sau scoate zgomote ciudate. Poate că atunci când sunteți sub duș temperatura fluctuează. Iar facturile dvs. de energie fac o lectură din ce în ce mai proastă.

Un sistem de încălzire învechit poate deveni mai puțin eficient în timp. Iar cum tehnologia nu mai este la zi, vine momentul în care este logic să înlocuiți vechiul sistem.

Acestea sunt lucruri la care ar trebui să fiți atenți:

 • Un instalator calificat a găsit o defecțiune la centrala dumneavoastră, este un model vechi și nu justifică costul reparației.

 • Consumul de energie nu poate fi monitorizat sau controlat în mod corespunzător, iar termostatele sau temporizatoarele nu asigură un control suficient.

 • Are un rating de eficiență energetică slab, "G".

 • Centrala dumneavoastră funcționeaza continuu.

Avantajele unei înlocuiri Puncte în plus pentru înlocuirea centralei.

O nouă centrală pe gaz sau un nou sistem de încălzire reprezintă o investiție importantă. Un motiv în plus pentru a vă gândi bine la această decizie. Aflați care sunt avantajele care vin odată cu înlocuirea centralei dumneavoastră:

 • Păstrați costurile energetice la un nivel scăzut.

  Modernizarea centralei vechi cu una nouă poate duce la economii de energie destul de importante, de până la 30%. Trecerea la energiile regenerabile vă poate aduce economii și mai mari.
 • Adăugați valoare proprietății dvs.

  Un nou sistem de încălzire eficient din punct de vedere energetic face ca proprietatea dumneavoastră să fie mai atractivă.
 • Mama Natură îți va mulțumi.

  Toată lumea vorbește despre emisiile de CO² - pe bună dreptate. O nouă centrală pe gaz sau, și mai bine, o pompă de căldură ecologică sau un sistem de încălzire hibrid, va contribui la reducerea emisiilor.
 • Fiți în control.

  Cu noul sistem de încălzire, sunteți la o atingere de buton: confortul și costurile sub control. Cu termostatele și controlerele de încălzire potrivite, veți putea monitoriza cu precizie căldura din întreaga locuință.

Înlocuiți acum centrala pe gaz.

pompă de căldură cu sursă de aer

Alegerea vă aparține. Vă ajutăm să faceți o alegere educată.

Pompele de căldură - ecologice, eficiente din punct de vedere energetic și sigure pentru viitor.

Utilizând căldura din mediul înconjurător, pompele de căldură reprezintă ultimul cuvânt în materie de încălzire eficientă din punct de vedere energetic. Există diferite tipuri de pompe de căldură care extrag căldura naturală din aer, din pământ sau din apele subterane. Modul în care acestea funcționează este destul de ingenios: pompele de căldură folosesc un agent frigorific pentru a absorbi căldura. Aceasta este comprimată pentru a crește și mai mult temperatura, care poate fi apoi folosită pentru a vă încălzi locuința.

În general, o pompă de căldură este o soluție excelentă pentru o proprietate care este bine izolată și, în mod ideal, are încălzire prin pardoseală.

Aflați mai multe despre cum să modernizați cu o pompă de căldură

Două persoane care cercetează

Centrale cu condensare pe gaz - cel mai simplu mod de a înlocui centrala actuală.

Încălzirea centrală pe gaz a fost lider în domeniu timp de decenii - și este încă o alegere bună și astăzi, ca înlocuitor pentru vechiul dvs. sistem de încălzire. O centrală modernă Vaillant cu condensare pe gaz este relativ rentabilă și simplu de instalat, și vă va răsplăti cu un nivel ridicat de confort și eficiență pentru mulți ani de acum înainte.

De la tehnologia gazelor fără condensare la cea cu condensare Câteva lucruri importante de luat în considerare.

Trecerea de la o centrală veche pe gaz la o centrală modernă cu condensare este relativ simplă, dar instalatorul va trebui să efectueze unele modificări. Acest lucru se datorează faptului că noul sistem are un schimbător de căldură mai mare și mai eficient, care captează căldura din gazele de ardere. Temperatura scăzută produce umiditate - ca urmare, instalatorul va trebui să facă o ajustare a sistemului de evacuare a gazelor de ardere, precum și să adauge o conexiune de scurgere.

A avea suficientă apă caldă este una dintre marile plăceri ale vieții. Dar cum puteți alege între o centrală combi pe gaz și un sistem cu boiler separat?

Așa cum se întâmplă adesea, există argumente pro și contra pentru ambele opțiuni. Așa că haideți să le analizăm.

Centralele combi pe gaz produc încălzire și apă caldă într-un singur aparat.

• Compact și economisitor de spațiu: deoarece nu se stochează apă, acesta ocupă foarte puțin spațiu. Datorită dimensiunilor sale reduse, poate fi instalat cu ușurință în orice încăpere.

• Cheltuielile inițiale sunt foarte rezonabile: centrala combi este o opțiune mai puțin costisitoare și costul de instalare este redus.

• Cantitate nelimitată de apă caldă: furnizează toată apa caldă pe care o doriți - atâta timp cât nu o împărțiți cu întreaga familie în același timp.

• Consumă energie doar atunci când este utilizat efectiv: atunci când vă luați o vacanță, la fel se întâmplă și cu centrala dumneavoastră combi.

O soluție de sistem constă întotdeauna într-o centrală și un boiler de apă caldă separat. Sistemele sunt ideale, de exemplu, pentru o locuință familială cu mai multe băi, unde sunt necesare simultan volume mari de apă caldă.

• Ecologic: Este posibil să adăugați oricând surse de energie regenerabilă cu un boiler de stocare a apei calde.

• Confort ridicat în ceea ce privește apa caldă: Oferă multă apă caldă la o temperatură constantă pentru mai mulți utilizatori: mai mulți membri ai familiei pot folosi apă caldă sau se pot bucura de dușuri simultan.

Faceți cunoștință cu cel mai bine vândut produs al nostru.

ecoTEC plus
ecoTEC plus

Centrală murală cu condensare pe gaz ecoTEC plus

Ideal pentru înlocuiri în clădirile existente.

 • Apă caldă
 • Încălzire
Informații detaliate
 1. Cum să începeți procesul de căutare a propriei centrale pe gaz.
 1. 1

  Găsiți centrala pe gaz perfectă.

  Împreună cu un partener autorizat, analizați situația dumneavoastră și găsiți viitoarea centrală pe gaz.

 2. 2

  Obțineți o ofertă gratuit.

  Instalatorul local Vaillant vă prezintă o ofertă care include componentele specifice și costurile de instalare.

 3. 3

  Instalarea sistemului dvs.

  Instalatorul local Vaillant vă instalează noua centrală pe gaz și se ocupă de cea veche. Acesta vă poate oferi o garanție extinsă cu 3 sau 5 ani și un contract de service.

control inteligent prin intermediul smartphone-ului

O casă inteligentă este o casă primitoare.

Imaginați-vă o casă care știe exact ce vă place: care vă întâmpină dimineața cu melodia dumneavoastră preferată, unde jaluzelele se deschid treptat la auzul vocii dumneavoastră. Și, una câte una, luminile se aprind. Apoi - un prim pas în baia confortabilă - deja la temperatura perfectă. Paradis. Gresia caldă vă deschide drumul spre duș. Iar apoi, când vă îndreptați spre bucătărie, mirosul cafelei proaspăt făcute vă iese în întâmpinare. Ce mod de a începe ziua.

Casa inteligentă: Conectat pentru mai mult confort
O casă inteligentă vă oferă atât de multe posibilități pentru a vă face viața acasă să fie minunată. Ați putea alege să vă reglați pur și simplu încălzirea prin intermediul unei aplicații - sau să controlați o serie de dispozitive diferite. Indiferent ce preferați, datorită interacțiunii digitale dintre dispozitive, casa inteligentă oferă un nivel unic de confort individual.

Descoperiți controlerele noastre inteligente de încălzire