Gaseste 
Gaseste un magazin

Pompe de căldură aer/apă

Pompele de căldură aer/apă extrag energia termică din aerul ambiental. Absorb aerul exterior și cu ajutorul compresiei pun la dispoziție căldura în aer în scopuri de încălzire. După utilizare, aerul răcit este evacuat înapoi în mediul exterior. Pompele termice aer/apă funcționează eficient cu un aer extern la o temperatură joasă de la -20 °C.

Pompe de căldură aer/apă cu o unitate exterioară conectată la încălzirea sub podea.

În locul unei sonde, a unui puț, sau a unei parcele de pământ, pompele termice aer/apă necesită un singur loc de instalare pentru unitatea exterioară. Pompele termice aer/apă sunt concepute fie monobloc cu o unitate exterioară, fie în sistem multibloc. Sistemul multibloc este format dintr-o unitate exterioară și o unitate interioară.

Pompele aer/apă nu necesită adaptare la sistemele vechi sau zone separate. Prin urmare, acestea sunt ideale pentru modernizarea instalațiilor de încălzire existente cu teren greu accesibil. Sistemele cu pompe termice aer/apă pot fi extinse cu ușurință, spre exemplu, cu panouri solare și boilere de condensare. Pompele de căldură aer/apă reprezintă cea mai ieftină soluție de achiziție, însă performanța lor energetică este comparabil mai joasă.

Sistemul corespunzător de încălzire

Nu exisă o soluție standard atunci când căutați sistemul corespunzător de încălzire. Însă găsirea unui sistem adecvat nevoilor dumneavoastră nu este atât de dificilă. Discutați cu specialistul dumneavoastră Vaillant în probleme termice. Acesta vă poate asista în procesul de planificare a noii dumneavoastră instalații termice.

Găsiți un instalator

Linkuri conexe

Pompe de căldură

Pompe de căldură apă/apă [LINK]

Pompe de căldură sol/apă

Energie ecologică