Gaseste 
Gaseste un magazin

Termostate / Automatizări

Sistemele de încălzire și apă caldă pot atinge potențialul maximum numai dacă utilizarea acestora este optimizată de un dispozitiv de control. Dispozitivul de control pentru încălzire reglează parametrii și setările sistemului dumneavoastră de încălzire și le reglează conform necesităților individuale.

Procesele de control și reglare sunt necesare pentru utilizarea eficientă a sistemului de încălzire. Sistemele sunt afectate de una sau mai multe variabile de intrare și ieșire. Acest lucru poate fi reprezentat de intensitatea radiației solare sau de temperatura externă, spre exemplu.

Măsurarea continuă a valorilor actuale (adică a temperaturii reale din sufragerie) și comparația cu valorile dorite (adică temperatura preselectată pentru sufragerie) permit reglarea automată a sistemului astfel încât să poată fi atinse valorile țintă.

Avantajele termostatelor / automatizărilor

• Ajută la eficiența energetică

• Control convenabil

• Temperaturi confortabile

• Se adaptează la condițiile atmosferice

Cerințele care trebuie îndeplinite de casa dumneavoastră

• Niciuna

Termostate / Automatizări pentru fiecare dintre nevoile dumneavoastră

Aproape fiecare sistem actual de încălzire este dotat cu dispozitive de control. Aceste dispozitive sunt esențiale pentru sistemele care combină mai multe componente. Spre exemplu, un boiler de condensare a gazului combinat cu un sistem de încălzire solară și un sistem de stocare termică. Dispozitivul de control orchestrează colaborarea eficientă dintre componente.

Singurul lucru pe care trebuie să îl faceți este să stabiliți temperatura dorită în cameră. Dispozitivul de control se ocupă de toate celelalte aspecte.

Căldura din cameră în funcție de vreme sau de prezență

Dispozitivele Vaillant pentru controlul încălzirii asigură funcționarea sistemului dumneavoastră în condiții optime de operare. Spre exemplu, un dispozitiv de control compensat meteorologic reglează automat fluxul de temperatură al apei de încălzire în funcție de temperatura exterioară. Alternativ, timpii de încălzire pot fi, de asemenea, reglați individual, astfel că pe parcursul absenței scurte, temperatura este coborâtă, în timp ce în modul vacanță, se reîncălzește la timp, astfel că nu vă veți întoarce într-o casă rece.

Aflați mai multe despre termostatele / automatizările Vaillant

Control și întreținere de la distanță

Modulele de comunicare din prezent vă permit controlul de la distanță, prin internet, al sistemului dumneavoastră de încălzire. Un smartphone sau o tabletă pot fi utilizate ca telecomandă. Acest lucru facilitează controlul temperaturii în fiecare cameră. În plus, un inginer termic poate optimiza sistemul și poate efectua întreținerea de la distanță. Aflați mai multe despre acest lucru și despre alte chestiuni cu privire la control consultând un expert Vaillant.

Sistemul corespunzător de încălzire

Nu exisă o soluție standard atunci când căutați sistemul corespunzător de încălzire. Însă găsirea unui sistem adecvat nevoilor dumneavoastră nu este atât de dificilă. Discutați cu specialistul dumneavoastră în probleme termice Vaillant. Acesta vă poate asista în procesul de planificare a noii dumneavoastră instalații termice.

Găsiți un instalator