Browserul dvs. este învechit

Nu acceptăm browserul dvs. învechit. Actualizați-vă browserul sau comutați la alt browser pentru o experiență mai bună.

Găsiți sistemul de încălzire perfect. Acum cu controler gratuit.

Cu produsele noastre de calitate premium, oferim soluții de încălzire sustenabile și adaptabile la toate nevoile dumneavoastră. În plus, rețeaua noastră de parteneri autorizați este întotdeauna la îndemână pentru asistență.

Pachet pompa de caldura si controler de sistem

Iată ce reprezintă Vaillant:

 • Soluții de încălzire sustenabile și eficiente
 • Calitate de lungă durată
 • Rețea extinsă de parteneri pentru a asigura cele mai bune servicii

BENEFICII Avantajele dumneavoastră cu încălzirea prietenoasă cu clima

 • Avantaj plus – controler gratuit

  La achiziția unui pachet format din unitate externă și unitate internă sau interfața VWZ AI beneficiați de controler de sistem gratuit. Cu sensoCOMFORT puteți gestiona cu ușurință până la 9 circuite de încălzire, producția de apă caldă, fotovoltaice, solare termice și ventilație.
 • Economii de costuri durabile

  Prin trecerea la un sistem de încălzire nou și eficient, puteți face economii semnificative de energie și de costuri. Cu o nouă pompă de căldură, puteți economisi până la 75% din prețul combustibililor fosili. Pompa de căldură utilizează energia din aer, sol și apă subterană, ceea ce se traduce prin economii reale la facturile de combustibil.
 • Calitate de lungă durată

  Dezvoltăm sisteme de încălzire eficiente de 150 de ani. Cu Vaillant, obțineți un produs de înaltă calitate și fiabil în locuința dumneavoastră, pe care vă puteți baza în orice moment - pentru mulți ani de acum înainte.
 • Bun pentru protecția climei

  Pompa de căldură este cea mai prietenoasă tehnologie de încălzire pentru climă, deoarece căldura ambientală este disponibilă în cantități nelimitate. Acest lucru înseamnă că puteți avea o contribuție majoră la protecția climei.

SIGUR ȘI PREGĂTIT PENTRU VIITOR Sistemul de încălzire perfect pentru casa dumneavoastră.

Întotdeauna decizia corectă

La Vaillant, veți găsi o gamă largă de sisteme de încălzire prietenoase cu clima, care oferă soluția potrivită pentru fiecare casă. Acestea conving nu numai prin calitatea testată și durabilă, ci mai ales prin tehnologia de viitor. Astfel încât să puteți beneficia de noul dumneavoastră sistem de încălzire pentru o perioadă deosebit de lungă de timp - indiferent de ce se întâmplă.

Portfolio

Tehnologie de încălzire prietenoasă cu clima

Pompele de căldură sunt deosebit de prietenoase cu clima, deoarece obțin aproximativ 2/3 din energia lor din mediul înconjurător. Acest lucru le face să fie rezistente în viitor, deoarece căldura ambientală este întotdeauna disponibilă.

Pompele de căldură nu sunt potrivite doar pentru clădirile noi, se potrivesc si pentru modernizarea sistemului de încălzire - de exemplu, pompa de căldură aer - apă aroTHERM plus este perfectă pentru o modernizare prietenoasă cu clima. Datorită temperaturilor sale de debit ridicate și a amprentei reduse, este ideală în acest scop.

Un sistem de economisire a resurselor

Dacă nu este posibil să folosiți doar o pompă de căldură în locuința dumneavoastră, tot nu trebuie să vă lipsiți de ea: Un sistem de încălzire hibrid format dintr-o pompă de căldură și o centrală cu condensare pe gaz se recomandă dacă aveți o cerere mare de energie și aveți nevoie de temperaturi de debit deosebit de ridicate.

Un avantaj: puteți continua să folosiți și în viitor sistemul de încălzire pe gaz existent într-un mod care să economisească resursele, completându-l cu o nouă pompă de căldură Vaillant. Aparatul pe gaz poate fi apoi utilizat pentru vârfurile de sarcină, atunci când cererea dvs. de încălzire este mai mare. Dacă aveți nevoie de o centrală nouă cu condensare pe gaz, vă oferim aici și produse deosebit de eficiente, cum ar fi ecoTEC plus și ecoTEC exclusive.

Independență pe acoperiș

Combinația de sistem dintre o pompă de căldură și un sistem solar vă oferă un sistem de încălzire cu eficiență maximă. În timp ce pompa de căldură își ia energia pentru încălzire din aer, panourile solare captează energia solară pentru a produce apă caldă menajeră. Prin utilizarea în sistem, deveniți mult mai puțin dependent de furnizorii de energie și de prețurile în creștere ale energiei electrice.

 1. Confort Plus
  Pachet complet cu controler gratuit

  Hare with Vaillant products
  Hare with Vaillant products
 2. Rețeaua de service Vaillant
  Un sistem de încălzire excelent merită un service pe măsură

  Installer looking into his toolbox
  Installer looking into his toolbox

Soluțiile noastre prietenoase cu clima v-au convins?

FAQ Întrebări frecvente.

 • Înlocuirea sistemului de încălzire - la ce trebuie să mă aștept?

  În prezent, durata înlocuirii sistemului de încălzire este influențată în mod semnificativ de disponibilitatea componentelor și produselor individuale. În plus, piața este determinată de un număr crescut de solicitări, motiv pentru care companiile specializate sunt în prezent foarte ocupate. Vă rugăm să înțelegeți acest lucru și să vă acordați suficient timp pentru a vă face o programare cu firma dumneavoastră de service.

  În mod normal, înlocuirea unui sistem de încălzire este un proces simplu și curat. În prima etapă, compania noastră specializată, special instruită, analizează condițiile structurale pentru a-și adapta recomandarea la condițiile de la fața locului, dacă este necesar. Următorul pas este instalarea propriu-zisă.

 • Solicitarea unei oferte online este obligatorie?

  Nu, cererea de ofertă este complet neangajantă. Prin serviciul nostru, dorim să ne asigurăm că găsiți rapid și sigur cel mai bun sistem de încălzire și cel mai potrivit partener pentru nevoile dumneavoastră individuale. Dacă acceptați sau nu propunerea partenerului nostru autorizat depinde, desigur, în întregime de dumneavoastră.

 • Care sunt termenele de livrare în acest moment?

  Vă recomandăm să comandați pompa de căldură de la comerciantul dumneavoastră specializat cât mai devreme posibil, pentru a nu pierde timp - pe lângă termenele de livrare lungi din prezent și timpul de care are nevoie comerciantul dumneavoastră pentru planificarea și proiectarea exactă a pompei de căldură. Cel mai bine este să calculați cu un termen de execuție de câteva luni. Puteți găsi mai multe informații aici.

  Dacă alegeți acum o pompă de căldură de la Vaillant, alegeți un produs de calitate de care veți beneficia pentru o perioadă deosebit de lungă de timp.

REȚEAUA DE SERVICE VAILLANT Întotdeauna în apropiere: Rețeaua noastră de parteneri autorizați

Lucrăm împreună cu parteneri profesioniști specializați din țara noastră. Aceștia sunt foarte familiarizați cu sistemele noastre de încălzire și vor găsi soluția perfectă pentru dumneavoastră și pentru casa dumneavoastră.

Installer opening van door

Regulamentul campaniei Confort Plus