Browserul dvs. este învechit

Nu acceptăm browserul dvs. învechit. Actualizați-vă browserul sau comutați la alt browser pentru o experiență mai bună.

Cine suntem noi Inovație de peste 145 de ani.

Vaillant

Vaillant a devenit unul dintre principalii producători de sisteme de încălzire, ventilație și aer condiționat și a continuat să impresioneze cu progrese tehnologice și premiere mondiale.

De la începuturile sale umile din Remscheid (Germania), Vaillant s-a globalizat, prezent acum în peste 60 de țări, cu 15.000 de angajați și o cifră de afaceri de aproximativ 2,7 miliarde de euro în 2020. Fiecare țară are propria companie independentă Vaillant, adaptată pentru a răspunde specificului. nevoile pietei locale. Descoperiți astăzi istoria Vaillant!

Ceea ce reprezentam Logo-ul Iepurașului ca imagine inconfundabilă.

siglă Vaillant

Din 1899, Iepurașul de Paște este chipul inconfundabil al mărcii Vaillant. Totul a început când Johann Vaillant a deschis o revistă într-o duminică de Paște și a dat peste o poză curioasă cu un iepure care clocea dintr-un ou. Captivat de imagine, a cumpărat drepturile de autor și de atunci este simbolul lui Vaillant. Acum, iepurașul de Paște este unul dintre cele mai recunoscute sigle pentru tehnologia de încălzire din Europa. Aflați mai multe despre marca Vaillant!

f

Ne pasă de mediul nostru înconjurător. În fiecare casă și în întreaga lume.

Unde a început totul Istoria Vaillant

Echipa Vaillant în primele zile

Totul a început în 1874, când Johann Vaillant și-a deschis un atelier în Remscheid, Germania. Cu o pasiune pentru inginerie și o puternică etică a muncii, s-a impus rapid ca lider în industria prelucrării cuprului și a fabricării pompelor.Angajamentul lui Johann Vaillant față de excelență și inovație i-a adus în scurt timp reputația de partener de încredere și fiabil. Afacerea sa a înflorit și în curând s-a extins și în alte domenii ale industriei, cum ar fi tehnologia de încălzire și ventilație.

Aflați mai multe despre povestea noastră și pentru călătoria lui Johann Vaillant în timp ce construiește un imperiu și schimbă pentru totdeauna fața industriei de încălzire.

Cum deveniți parte Aplicați pentru un loc de muncă la Vaillant.

Echipa Vaillant

Cunoștințele, abilitățile și angajamentul angajaților noștri sunt esențiale pentru succesul Vaillant. De aceea, lucrăm împreună pentru a vă dezvolta în continuare competențele profesionale și personale. Acordăm importanță ocupării unei mari părți din posturile de conducere cu proprii noștri angajați. În plus, oferim o remunerație bazată pe performanță în conformitate cu piața, beneficii sociale bune și alte beneficii.

Doriți să aflați despre posturile vacante? Aflați mai multe pe pagina noastră de cariere.