Gaseste 
Gaseste un magazin

Încălzește-ți locuința, nu planeta. Pregătiți-vă pentru hidrogen!

Începeți tranziția energetică acum

Încălzirea este un lux accesibil, dar cea care suportă costul este planeta. Este timpul să trecem la încălzire ecologică pentru a ne asigura viitorul. Oferim aparate rezistente la viitor care fac posibilă tranziția energetică, tot ce trebuie să faceți este să vă pregătiți.

Un singur element

Pentru a reduce emisiile de CO2 în atmosferă, putem fie să ne restricționăm drastic stilul de viață, fie să folosim o alternativă la combustibilii fosili.

De preferință, un gaz ecologic, care poate fi folosit pentru încălzirea caselor și pentru alimentarea vehiculelor. Un gaz care nu produce emisii de CO2 și care poate fi extras în mod nedefinit. Ceea ce sună prea frumos pentru a fi adevărat există deja și se numește hidrogen.

Adio produse neregenerabile

Arderea hidrogenului verde produs cu energii regenerabile nu provoacă CO2. De fapt, singurele produse secundare sunt oxigenul și apa. În mod cert se poate numi neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon.

Putere nelimitată

Spre deosebire de gazul natural, hidrogenul nu este un combustibil fosil și poate fi produs dintr-o varietate de substanțe, inclusiv apă. Acest lucru face ca hidrogenul să fie disponibil în cantități nelimitate și un excelent purtător de energie.

Foarte eficient

1 kg de hidrogen conține aceeași cantitate de energie ca 2,8 kg de benzină. Va ține avioanele în aer ore în șir, așa că este mai mult decât capabil să vă încălzească locuința.

Plin de potențial

Poate fi un combustibil sau un lichid de răcire, poate genera energie electrică și căldură. Domeniile de aplicare pentru hidrogen sunt remarcabile și, odată cu apariția noilor tehnologii, acesta are și mai mult potențial în viitor.

Ce este hidrogenul?

Un viitor fara emisii de carbon

Hidrogenul este unul dintre cei mai buni purtători de energie ai viitorului și ar putea permite tranziția către o aprovizionare cu energie neutră din punctul de vedere al emisiilor de carbon. Călătoria încălzirii cu hidrogen tocmai a început și suntem pregătiți pentru asta - nu-i așa?

De ce să aștepți? Începeți schimbarea!

În ciuda evoluțiilor tehnologice ale aparatelor de încălzire din ultimele decenii și a utilizării tot mai mari a energiilor regenerabile, o parte semnificativă a emisiilor globale de CO2 încă este cauzată de încălzire.

O cheie pentru a face sistemele existente ecologice este hidrogenul. Pregătiți-vă pentru trecerea de la gazul natural la hidrogen cu centrale capabile să funcţioneze pe H2.

Avantajele Hidrogenului

Green Deal - o afacere mare

În cursul Pactului Verde, Comisia Europeană dorește să facă din UE un pionier în utilizarea hidrogenului ca purtător de energie. Scopul strategiei privind hidrogenul este de a permite utilizarea sa pe scară largă până în 2050.

O fază de tranziție cu 20% H2 amestecat cu gaze naturale este în curs de dezvoltare. Trecerea la o centrală care funcționează 20% cu hidrogen este posibilă astăzi.

Salvați acum și beneficiați mai târziu

Prin trecerea la o centrală nouă, puteți economisi până la 30% energie. Prin alegerea unei centrale cu condensare H2 ready, capabilă să funcționeze cu 20% hidrogen, optați pentru un dispozitiv pregătit pentru viitor, care va contribui deja la reducerea costurilor de încălzire, oferind în același timp o reducere tot mai mare a amprentei de carbon împreună cu injectarea de H2 verde în rețelele de gaz.

Un pas mic pentru tine

Și un pas mare pentru mediu. Centralele noastre H2 ready 20% și dezvoltările noastre pentru produse H2 ready 100% arată deja că, în orice situație, dispozitivele noastre pot fi integrate în locuința dumneavoastră și în sistemul de încălzire, fără niciun impact asupra instalației sau confortului dvs.

Sigur pentru tine și planetă

Cu măsurile potrivite, tehnologia gazului natural și a hidrogenului este sigură pentru a fi utilizată. Aplicăm standarde înalte la proiectarea, instalarea și întreținerea centralelor pentru toate tipurile de gaz.

Produsele noastre pregătite pentru H2

Nu este nevoie să așteptați. Facem deja hidrogenul posibil astăzi ca sursă de energie, cu centrale care pot funcționa 20% cu hidrogen. Am testat produsele atât în laborator, cât și pe teren în Marea Britanie și Germania. Produsele noastre H2 ready oferă tehnologii orientate spre viitor care fac posibilă tranziția energetică. Ce mai așteptați? Pregătiţi-vă pentru tranziție.

ecoTEC exclusive

  • Deosebit de ecologic și durabil, premiat cu eticheta Vaillant Green iQ
  • Tehnologia IoniDetect permite operarea cu până la 20% amestec de hidrogen în gaze naturale
  • Controlabil prin afișaj tactil și aplicație
  • Disponibil pentru încălzire și preparare apă cladă menajeră, ceea ce duce la economie de spațiu
  • Design modern și materiale de înaltă calitate

ecoTEC plus

  • Tehnologia IoniDetect permite funcționarea centralelor cu până la 20% amestec de hidrogen în gazele naturale
  • Ideal ca sistem de încălzire în clădirile de apartamente
  • Putere ridicată în spații mici cu sistemel de încălzire centralizate
  • Poate fi, de asemenea, utilizat în cascadă pentru proprietăți mai mari
  • Disponibil ca unitate combi de economisire a spațiului cu generare integrată de apă caldă

Alăturați-vă călătoriei și începeți schimbarea

Împreună suntem pe drumul către un viitor fără CO2. De la consiliere competentă la instalare și întreținere, noi și partenerii noștri vă vom sprijini. Începeți călătoria astăzi și configurați soluția potrivită pentru locuința dvs.

Gata pentru viitor

Unele dintre produsele noastre sunt deja concepute pentru a funcționa cu până la 20% amestec de hidrogen în gaze naturale.

Experți la fiecare nivel

Ne-am sprijinit și instruit partenerii pentru a garanta calitatea și eficiența maximă în instalarea și întreținerea centralelor noastre.

Vrei să afli mai multe despre Hidrogen și Vaillant?

Câteva metode de producere a hidrogenului

Preferăm hidrogenul verde

Câteva metode de producere a hidrogenului

Hidrogenul este la fel de versatil ca produsele noastre și există mai multe moduri de a-l produce. Dar nu toate au aceeași amprentă de CO2

H2 Gri

Prin procedeul de reformare catalitică cu vapori de apă a gazelor naturale în care CO2 este eliberat în atmosferă. Posibil cea mai comună și mai rentabilă metodă de producere a hidrogenului în prezent.

H2 Albastru

Produs prin reformarea catalitică cu vapori de apă a gazelor naturale, dar cu captarea carbonului de până la 90% din emisiile de carbon. CO2-ul rezultat este captat și stocat.

H2 Turcoaz

Se produce prin piroliza gazului natural. Această metodă generează carbon, dar în stare solidă.

H2 Verde

Se utilizează energie electrică regenerabilă (sistem eolian fotovoltaic), creând un proces cu emisii zero de carbon.

Preferăm hidrogenul verde

Este cel mai simplu și cel mai abundent element din univers.

Poate fi produs prin diferite metode și este cheia revoluției încălzirii ecologice – hidrogenul. Sună magic? Acesta este viitorul, deoarece arderea hidrogenului verde nu produce CO2. Avem o mulțime de motive să ne bazăm pe această resursă universală. Alăturați-vă nouă și începeți revoluția energetică neutră din punct de vedere emisii carbon pentru locuința dvs.

Ce urmează?

Hidrogenul va fi disponibil treptat în rețelele de gaze existente. Nu așteptaţi. Primul pas și puteți avea casa orientată spre viitor.

100% confort și viitor

Următorul nostru obiectiv: dezvoltarea de noi centrale pe gaz care funcționează cu H2 100%. Acestea au multe avantaje și asemănări cu centralele pe gaz natural de astăzi.

Mixul potrivit pentru casa ta

Știm, nu există o soluție unică pentru încălzirea neutră din punct de vedere al emisiilor de CO2. Dar pompele de căldură și centralele pe hidrogen vor continua să furnizeze încălzire și apă caldă multe decenii. Combinând aceste tehnologii putem obține cele mai bune avantaje și beneficii.

FAQ