Browserul dvs. este învechit

Nu acceptăm browserul dvs. învechit. Actualizați-vă browserul sau comutați la alt browser pentru o experiență mai bună.

Cazan de condensare cu ulei

Cazanele de condensare cu ulei sau cazanele combinate cu ulei cu condensare sunt evoluții noi ale cazanelor cu ulei de joasă temperatură. Acestea au un randament cu 6 până la 10% mai bun decât alte sisteme de încălzire cu păcură. Acest lucru reduce costurile de încălzire și conduce la emisii mai mici de CO2, motiv pentru care sistemele de încălzire cu condensare reprezintă standardul legal pentru sistemele de încălzire convenționale care nu sunt alimentate cu energie regenerabilă.

Aproape 100% din energia termică a păcurii este utilizată de tehnologia cazanelor cu condensare. Pentru a realiza acest lucru, gazele produse în timpul arderii păcurii sunt răcite la o temperatură de 56 de grade, ceea ce determină condensarea vaporilor de apă conținuți. Căldura de condensare servește ca sursă suplimentară de căldură. Gama disponibilă include cazane de condensare cu ulei concepute exclusiv ca generatoare de căldură termică pentru încălzire și unități combinate care produc și apă caldă. Unitățile combinate sunt disponibile sub formă de cazane compacte cu un rezervor de stocare a apei integrat sau sub formă de încălzitoare de apă instantanee și de cazane cu condensare cu ulei care încălzesc un rezervor de stocare a apei extern.

Cazanele cu condensare cu ulei necesită doar accesul la apa reziduală și o țeavă de plastic pentru gaze de ardere. În cazul cazanelor cu condensare cu ulei cu o putere de până la 200 kW, nu este necesară tratarea apei reziduale. Acestea sunt potrivite în special pentru utilizarea împreună cu furnizorii de energie regenerabilă.

Înapoi la prezentarea generală