Browserul dvs. este învechit

Nu acceptăm browserul dvs. învechit. Actualizați-vă browserul sau comutați la alt browser pentru o experiență mai bună.

Pompă de înaltă eficiență

Pompele de înaltă eficiență se adaptează la cerințele reale de încălzire și de apă menajeră. Pompele sunt utilizate în sistemele de încălzire sau solare ca pompe de circulație sau într-o rețea de conducte de apă caldă ca pompe de circulație. Ca pompă de încălzire, pompa de înaltă eficiență circulă apa de încălzire încălzită de la cazan la rezervorul de acumulare sau la radiatoare și apa răcită înapoi la cazan. În sistemele solare termice, aceasta asigură circulația fluidului solar între colectorii solari și rezervorul de stocare. Ca pompă de apă potabilă, pompa de înaltă eficiență asigură circulația apei calde în funcție de necesități.

Pompele de înaltă eficiență sunt controlate electronic și sunt echipate cu un sistem de acționare special, cum ar fi motorul cu magneți permanenți Prin utilizarea energiei permanente, pompa poate fi operată într-un mod foarte eficient din punct de vedere energetic. În timp ce pompele de încălzire cu un singur nivel consumă 575 kWh de energie electrică pe an, pompele moderne de înaltă eficiență au nevoie doar de 138 kWh pe an. Prin urmare, o pompă de înaltă eficiență reduce consumul de energie electrică cu până la 76%.

Multe dintre noile modele de pompe de înaltă eficiență sunt dotate, de asemenea, cu software de completare și de diagnosticare care poate fi accesat online prin intermediul smartphone-urilor, de exemplu. În unele cazuri, acest lucru face, de asemenea, ca echilibrarea hidraulică să fie mult mai ușoară.

Înapoi la prezentarea generală